Gyakori kérdések

1. Mit jelentenek a cipőméret egyes adatai a termékleírásban?

Ez az adat a talpbetét belső méretét jelenti, más szóval a mért cipő belülről. A méréshez speciális mérőt használunk, amit megvásárolhat, vagy használhat sablont láb mérésére, itt ki is nyomtathatja. Így hát elegendő otthon megmérni a baba lábát, hozzáadva a 12 mm-t (10-15 mm-t – hagyhat a téli csizmákban, 10 mm-t szandáloknál bőven elég), és rendeljen meg a megfelelő méretű cipőt.

2. A kiválasztott cipőknél nem jelenik meg a megfelelő méret. Hogyan rendelhetem meg őket?

Sajnáljuk, de ha a termék kívánt mérete nem jelenik meg, akkor abban a méretben már mind elkelt. A legtöbb cipő 6 hónappal előre meg van rendelve, és ezért nem lehet utánrendelni. Kérem, válasszon másik mintát, ahol megtalálja a kívánt méretet.

3. A banki átutalást választottam fizetési módnak. Hol találom a bankszámlaszámot?

A számlaszámot nem fogja megtalálni az oldalunkon, és ezt abból az okból, hogy ne fizessen olyan áruért, amelyek már ki lettek árusítva vagy eltéve másik megrendelésre. Az Ön megrendelésének feldolgozása után elküldjük a szükséges adatokat (általában két munkanapon belül)

4. Küldenek Szlovákiába? Mennyibe kerül a szállítás?

Igen, küldünk. A küldeményt a feladás után két munkanapon belül kézbesítik Pozsonyba. Más helyekre három munkanapon belül. Készpénzzel vagy banki átutalással fizethet. Több információ ITT.

5. Mi van akkor, ha nem tetszik az árucikk, vagy a szín nem egészen felel meg az elképzelésemnek?

A 367/2000 sz. törvény alapján online vásárláskor az ügyfél a termék átvételétől számított 15 napon belül visszavonhatja a vásárlást. Ebben az esetben kérjük, írjon nekünk e-mailt, amiben ne felejtse el feltüntetni a rendelési számot és, hogy visszaadja e, a teljes megrendelést vagy csak egy részét. Csomagolja be a megrendelést, helyezze bele a megrendelést és küldje nekünk vissza (de ne utánvétellel). Az árunak teljesnek kell lennie, beleértve a dokumentációt és az állapotot, ahogyan kapta (nem viselt, nem sérült). Javasoljuk az áru biztosítását.
Az üzletünk kifizeti Önnek a postaköltséget, ha az Ön gyermekére nem illik a cipő mérete. Ez azt jelenti, hogy ha szeretné kicserélni az elküldött cipő méretét, akkor nem csak új cipőket küldünk el Önnek szállítási költség nélkül, de kifizetjük Önnek azt a postai költséget, amit ki kellett fizetnie, amikor a rossz cipőket küldte nekünk vissza. A küldeményhez szükséges hozzácsatolnia egy papírlapot a számlaszámával, amelyre elküldhetjük a pénz.

6. Mi a különbség a Gore-tex, Sympatex, Event membránok és pl. a Jelatex, Wintex, Tritex és hasonlók között?

A Jelatex, a Wintex, a Tritex és stb. olyan membránok, amelyeket az egyes gyártók a cipőgyártásukhoz vásárolnak meg és a saját kritériumaik szerint használják fel. Márka nélküli membránoknak hívjuk őket.
Míg a Gore-tex, a Sympatex az csak membrángyártó, de a lábbeli gyártását is felügyelik. Márkás membránnak hívjuk őket. Ha a cipőgyártó nem felel meg a Gore-tex, Sympatex követelményeinek, akkor a gyártást ezzel a membránnal letiltja. És a követelmények nagyon szigorúak, csak ragasztott varrások, rendszeres termékellenőrzés és stb. Kezdetben minden membránnak hasonló funkciója van, ezért a membránok alkalmazása a funkciójukra megfelelően a legfontosabb.
Lehet olyan gyártó, amely betartja a legpontosabb kritériumokat a membrán applikációjára, de ez elég ritka. Ha egy gyártó a legjobbat kívánja nyújtani ügyfeleinek, akkor például a Gore-texet, a Sympatexet, az Eventet használja.

Vízálló garancia GORE-TEX® GUARANTEED TO KEEP YOU DRY®

Ha nincs megelégedve a vízállósággal, a szélállósággal vagy a légáteresztéssel a GORE-TEX® anyagán, megjavítjuk, kicserléjük vagy vételáron visszatérítjük Önnek.

Minden GORE-TEX® ruházat és cipő biztosítja a Guaranteed to Keep You Dry™ vízállóságot.
Ezt komolyan vesszük.
A garanciát a W. L. Gore & Associates GmbH biztosítja.

img

Fizetési módok

img
platba
Készpénz
vagy utánvétel
platba
Készpénzel
üzletünkben
platba
Banki átutalással

Szeretne rendszeresen email-t kapni az újdonságokról? Adja meg az Ön e-mail cimét.